Palokuntaan

Palokuntaan - rekrytointi

Oletko kiinnostunut aloittamaan uuden harrastuksen? Rekrytoimme jatkuvasti uusia jäseniä eri osastoihimme.

Jos kaipaat erillaista toimintaa ja harrastusta jolla on merkitystä, niin liity jäseneksemme.

Palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa, kavereita, harrastamista ja sopivasti haasteellista työtä. Opit palokunnassa monia uusia taitoja ja voit oikeasti auttaa ihmisiä hädässä.

Sopimuspalokunnassa osallistut pelastustoimintaan saatuasi siihen vaadittavan peruskoulutuksen ja täytettyäsi muut kelpoisuusvaatimukset. Pääset mukaan toimintaan, joka vaatii mutta myös antaa paljon. Peruskurssin jälkeen koulutusta on tarjolla erikois- ja johtamistehtäviin saakka.

Sopimuspalokunnassa saat palokunnan puolesta käyttöösi sammutus- ja muut suojavarusteet.


Kiinnostaako merenkulku? Palokunta isännöi RHE648-alusta. Palokunta kouluttaa miehistön jäsenet itse. Koulutus on talvikaudella teoriapainotteista opiskelua ja purjehduskaudella käytännön harjoittelua aluksella.


Palokuntalaiset toimivat myös palokuntanuorten kouluttajina. Siviiliammatin tuoma kokemus ja osaaminen on merkittävä lisäarvo palokuntanuorten kouluttamisessa.


Kiinnostaako toimia turvallisuusviestijänä edistäen oman asuinalueesi turvallisuutta? Palokunta suorittaa turvallisuusviestintää, jossa luentojen ja harjoitusten avulla opastetaan ja koulutetaan helsinkiläisiä. Palokunta antaa tarvittavan koulutuksen sekä materiaalit.


Palokunta hoitaa uuden jäsenen perehdyttämiskoulutuksen. Siinä annetaan perustiedot ja -taidot palokunnan toiminnoista ja tavoista.


Ota yhteyttä sähköpostitse varikko at vuosaarenvpk.fi ja sovi tapaaminen.