Päivä paloasemalla

Päivä paloasemalla -kevätpilotti

Lauantaina 4.5.2024 klo 12-16

Päivä paloasemalla -tapahtumaa on perinteisesti vietetty marraskuun lopussa, jolloin sää asettaa usein rajoituksia ulkona tapahtuvalle kalustoesittelylle ja esimerkiksi veden käyttämiselle toimintanäytöksissä. Tänä vuonna pilotoidaankin keväällä järjestettävää Päivä paloasemalla -tapahtumaa. Vuosaaren VPK osallistuu pilottiin yhteistyössä Marjaniemen VPK:n kanssa.


Tapahtuma järjestetään Vuosaaressa. Palokuntien ajoneuvokalustoa on esillä Vedenottamonaukiolla (Pohjavedenkuja/Vedenottamontie). Lisäksi aukiolla on perheen lapsille toiminnallista tekemistä.


Paloasemalla (Kaivonkatsojantie 14) on vierailla mahdollisuus harjoitella alkusammutusta. Paloasemalla on tapahtumakahvio sekä toiminnallisia rasteja aikuisille sekä 15 vuotta täyttäneille nuorille.


Päivä paloasemalla on mainio tilaisuus tulla tutustumaan ja kokeilemaan palokuntatoimintaa harrastuksena. Vuosaaren ja Marjaniemen VPK:t toivovat paikalle uteliaita ja kokeilunhaluisia nuoria ja aikuisia. Molemmat palokunnat ottavat mielellään uusia jäseniä!


Paloasemalla ei ole esteetöntä kulkua eikä lastenvaunuja voi tuoda paloasemalle sisälle.